LEGENDARNI TENISER PROGNOZIRA POLUFINALE Na ovoj podlozi moj favorit je Đoković

13:00 | 18-11-2023

Tenis 0

Nekadašnji australijski teniser Pol Meknami dao je prednost Novaku Đokoviću u duelu polufinala Završnog mastersa u Torinu protiv Karlosa Alkaraza

Novak Đoković
EPA

Bivši broj jedan u dublu smatra da će taj duel biti neizvestan, s obzirom na to da njih dvojica jesu igrali na betonu u Sinsinatiju, ali tamo nije bila toliko brza podloga. 

Kada je reč o drugom susretu dilemu nema – Janik Siner je za njega favorit protiv Danila Medvedeva pred domaćom publikom. 

KAKVA PORUKA ALKARAZA Pogledajte šta je Španac napisao na kameri pred veliki okršaj sa Novakom u polufinalu (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Sjajni mečevi u Torinu. Biram Sinera ispred Medvedeva. Potom Đoković protiv Alkarasa, njih dvojica nikada nisu igrali jedan protiv drugog na ovako brzoj podlozi. Na ovoj podlozi moj favorit je Đokvić jer je teže za Alkarasa da dobije vreme koje mu treba, poput Rafe, da bude konstantan na svom ubitačnom forhendu. Videćemo", napisao je Meknami na društvenoj mreži "X". Time je donekle i odgovorio nekadašnjoj četvrtoj igračici sveta Frančeski Skjavone, koja je ranije izjavila da Đoković nije favorit za titulu u Torinu. Prvi će na teren Siner i Medvedev od 14.30, dok će u večernjem terminu Đoković i Alkaras odlučiti ko će biti drugi finalista.

Meknami je u dubl konkurenciji po dva puta osvajao Vimbldon i Australijan open, dok mu je najveći uspeh u singlu polufinale u Melburnu 1982. godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading