NISMO ZNALI DA LI ĆE NOVAK UOPŠTE DA IGRA Ivanišević otkrio šta se dešavalo iza kulisa: Đoković je samo nestao...

22:15 | 19-11-2023

Tenis 0

Novak je jednostavno neverovatan!

Novak Đoković sa timom
AP Photo/Antonio Calanni

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković još jednom je dokazao da je za klasu iznad rivala. Po sedmi put u karijeri osvojio je Završni masters pobedivši u finalu Janika Sinera sa 6:3, 6:3.

Novakov trener Goran Ivanišević otkrio je malo poznate detalje koji su se dešavali tokom turnira.

Nakon poraza od Italijana u drugom kolu, Đoković je samo "nestao".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kako ja da se ljutim na najboljeg igrača u istoriji. Mogu samo da se ljutim kad bez razloga viče na nas. Uvek se trudi da pobedi, nije lako sa njim kad izgubi. U utorak je lako izgubio meč, u sredu ga uopšte nismo videli, tek u četvrtak, nismo znali šta se dešava. Nismo znali da li idemo kući, da li se zagrevamo za Hurkača, samo smo sedeli. Onda smo saznali da će da igra. Čim mu tu nešto ‘klikne’, kao svako ljudsko biće, bori se sa sobom, donosio je dobre odluke, ostao smiren. Tri slema, prvi je, ima motivaciju. Sa porodicom sam bio u šopingu, za mene je ta sreda bila lepa i opuštena - rekao je Ivanišević.

Novak Đoković AP Photo/Antonio Calanni
 

 

Analizirao je Đokovićeve protivnike na putuu do titule.

- Video sam da je Siner dobio prvi set, pa da je Rune dobio drugi. Čuo sam priče da se Janik možda neće truditi dovoljno, već je on pokazao kakav će šampion biti, hteo je da pobedi svaki meč. Kada igraš kod kuće, hoćeš da dobiješ. Bio sam baš srećan, uplašen malo kod brejk lopte za Holgera u trećem setu. Janik je igrao neverovatno, osetio sam olakšanje. Pobedio ih je i ranije, Karlos nije igrao najbolji tenis, Novak je podigao nivo igre, znao je kako da igra, imali su sjajne mečeve ove sezone, Janik je podigao nivo igre, pokazao je svetu da je spreman da osvoji slem dogodine i da se nikoga ne plaši. Obojica će trenirati još jače u pauzi između sezona. Biće zanimljiva sezona, ako se Rafa stvarno vrati, to je sjajna vest za tenis. Nije nosilac, može da bude protivnik u prvoj rundi bilo kome, nećete njega u prvom kolu, on se neće vraćati ako nije 100 odsto spreman, ima još dosta toga da kaže u svojoj levoj ruci - objasnio je hrvatski stručnjak.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading