KANIBAL ŽEDAN OSVETE Ovako su italijanski mediji videli Đokovićevo rušenje Sinera

22:25 | 19-11-2023

Tenis 0

"Gazeta delo Sport", najpoznatiji italijanski list imao je čudno viđenje ovog duela, a to im nije bio prvi put

Novak Đoković
AP Photo/Antonio Calanni

Kada je Janik Siner u Zelenoj grupi savladao Novaka Đokovića, ovaj italijanski list poprilično je umeo da proslavi pobedu svog tenisera,  ilustrujući momenat kao predaju krune Novaka Đokovića, Janiku Sineru.

Deluje da su požurili sa konstatacijom pošto je samo par dana kasnije, Novak počistio Sinera u finalu Završnog mastersa u Torinu.

Ipak, sada su morali da napišu novu verziju priče pošto je rezultat sasvim drugačiji.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako se ističe, Janik Siner je mogao da izgubi duel od Holgera Runea, te da niko ne posumnja ništa, a da sebi pročisti put do trofeja, što ipak nije uradio, a što italijanski novinari posebno naglađavaju.

-Da je Janik Siner bio neko ko voli lake stvari, iskoristio bi bolove u leđima protiv Runea da ispeče hrskavi i mirisni biskvit, sposoban da eliminiše Novaka Đokovića sa turnira. I umesto toga, šampioni žele da pobede u svakom meču. Siner se borio sa Dancem, pobedio i vratio u igru kanibala žednog osvete. Siner izlazi na teren za poslednji meč Završnog mastersa i pokušava da da maksimum protiv srpskog Supermena, šampiona 24 grend slema, najboljeg igrača na svetu već 400 nedelja. Nažalost, to nije dovoljno, završava se rezultatom 6:3, 6:3, a san da postane šampion Završnog mastersa sa 22 godine sukobljava se sa nemilosrdnom čvrstinom Đokovićao. Ako se Novak pita, srećni kraj je skoro uvek nemoguć za one sa druge strane mreže. Ako sumnjate, pozovite Alkarasa koji je bio podvrgnut istom tretmanu u polufinalu. Pomalo kao da kažete: Ok momci, dokle god sam u tenisu, radite kako ja kažem- piše u uvodnom delu teksta Gazete.

Komentari(0)

Loading