NIKAD ISKRENIJE Ivanišević zakukao zbog Đokovića: Šta ću da radim kad...

08:40 | 20-11-2023

Tenis 0

Goran Ivanišević radi veliki posao za Novaka Đokovića...

Novak Đoković sa timom
AP Photo/Antonio Calanni

U isto vreme je hrvatski stručnjak priznao i da je Novak njega mnogo unapredio kao trenera, pa je tako u razgovoru sa srpskim novinarima u Torinu pričao baš o toj temi.

- Mora takav igrač da te unapredi sve i da samo da stoji i da te gleda u oči. Posebno kada vidiš sve, imao sam tu sreću, kao obožavatelj tenisa i neko ko je duže tu od njega, tu čast da ga gledam iz nedelje u nedelju. I kada mislim da sam sve video, on me iznenadi, uradi nešto bolje, luđe, postao sam bojli trener - rekao je Ivanišević a prenosi "Mondo".

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Napredovao je mnogo u igri na mreži, pozicioniranje, voleje, pametniji voleji, dobio je važne mečeve tim volejima, možda i najbolji tenis igrao je u Australiji, zbog one povrede, pa je morao da krati poene, to je kratko, udaraj i ulazilo je Bogu hvala. Učimo svaki dan jedna od drugog.

Potom je nasmejao sve prisutne.

- Teško će meni biti kada on prestane. Kada prestane, koga da treniram? Biće mi dosadno. Stalno neka nervoza, ludilo, pozitivno negativno, ne znaš da li levo, desno, napred, nazad, pa ne ideš nigde, navikne se čovek na ludilo, ne znam kako mirno. Biće mi dosadno.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading