DA LI STE VIDELI ŠTA JE NOVAK URADIO? Slavni Amerikanac očitao lekciju o Đokoviću

15:43 | 20-11-2023

Tenis 0

Srbin je ponovo pokazao da je nivo iznad svih

Đoković i Siner
AP Photo/Antonio Calanni

Titula Novaka Đokovića na Završnom mastersu u Torinu sportska je tema broj jedan. 

Novakovom rekordnom sedmom titulom na ATP finalu kojom je pretekao Rodžera Federera, fasciniran je i nekadašnji američki teniser Endi Rodik.

Amerikanac već sada predviđa da će Srbin osvojiti Australijan open.

- To je moje dosadno predviđanje i nastaviću da ga ponavljam. Rekao sam juče i rekao sam pre tri dana da neću da se kladim protiv Novaka Đokovića. Nije da ne verujem u to da neko drugi može da ga pobedi, ali ne bih stavio novac protiv Novaka Đokovića. I sigurno se nisam predomislio u prethodnih nekoliko dana posle onoga što je uradio Alkarazu i Sineru - rekao je Rodik.

Tokom celog završnog mastersa u Torinu on je komentarisao igre tenisera, a kada je Siner uspeo da pobedi Novaka u grupnoj fazi Amerikanac je istakao da je to možda najbolji Sinerov meč koji će ikada odigrati. 

- Slušajte, kada se bude pisala knjiga o Sineru on će se osvrnuti i reći: 'Hej, to je možda bio najbolji meč koji sam ikada odigrao i početak serije mečeva koja me je dovela do toga da postanem osvajač grend slema.' Ali neveroivatno je kako je igrao Janik Siner od početka do kraja, jer je Novak takođe dobro. Ne igra on često tako dobro i izgubi - naveo je tada Amerikanac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

Komentari(0)

Loading