KADA POČNU DA MI... Đoković otkrio šta treba da se desi, pa da ode u penziju

09:10 | 21-11-2023

Tenis 0

Naš teniser, Rafael Nadala i Rodžer Federer činili su "veliku trojku", pa je Nole u Torinu pričao o tome ko će biti deo sledećeg elitnog društva.

Novak i Hurkač
AP Photo/Antonio Calanni

 

Kako trenutno stvari stoje, neće Novak skoro u zasluženu penziju. Ove sezone je osvojio sedam trofeja, od toga tri grend slema, a mlada generacija nije imala rešenje za njega. Sve dok bude mogao da pobeđuje na velikoj sceni, da dominira, Novak nema nameru da se povuče.

- Držaću se dokle god budem mogao. Dokle god budem mogao da igram sa njima na najvišem nivou, tu sam. Kad počnu da mi praše zadnjicu, onda ću da razmislim o pauzi, možda i stalnoj pauzi. Moraće da igraju najbolji tenis da bi me pobedili, to pomaže mentalno kada ulaziš u meč. Što više dobijam, tako ta aura nepobedivosti raste. Neće vam to doneti pobedu, ali će vam dati malu prednost - rekao je prvi teniser sveta.

Naš teniser, Rafael Nadala i Rodžer Federer činili su "veliku trojku", pa je Nole u Torinu pričao o tome ko će biti deo sledećeg elitnog društva.


- Karlos Alkaraz, Holger Rune i Janik Siner su sledeća "velika trojk", ako želite tako da ih zovete. Janik je sjajan momak, zaslužuje svoj uspeh i mora da nastavi, na pravom je putu, nisam jedini koji smatra da može da osvoji slem i da bude prvi na svetu. Bio bih iznenađen da se to ne dogodi, ne znam koje godine i slično, Rune, Alkaras i on nosiće ovaj sport u budućnosti - jasan je bio Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Tagovi:

Komentari(0)

Loading