IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Nole odradio trening u Malagi pred bitku sa Britancima, jedan detalj zabrinuo sve navijače (VIDEO)

20:00 | 21-11-2023

Tenis 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković krenuo je u napad na poslednji trofej u sezoni - Dejvis kup

Novak Đoković
EPA-EFE/Jorge Zapata

Tenisku reprezentaciju Srbije u četvrtak, 23. novembra u Malagi očekuje duel protiv Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa, a Novak je danas odradio i prvi trening pred predstojeće izazove.  

Đoković je u Malagu stigao nakon osvajanja Završnog mastersa u Torinu i pobedom nad Janikom Sinerom u finalu sa 2:0 u setovima.  

RODŽEROVE SUZE OBIŠLE SVET Nole nastavlja da piše istoriju, a evo gde je za to vreme Federer, Švajcarac nije mogao da obuzda emocije (VIDEO)

Prvi reket sveta je danas u španskom gradu sparingovao sa saigračem Filipom Krajinovićem. Pored njih dvojice, na treningu su bili i selektor naše reprezentacije Viktor Troicki, kao i bivši teniseri Janko Tipsarević i Ilija Bozoljac. 

Ipak, ono što je mnogima upalo u oči jeste da je Đoković tokom treninga nosio steznik na desnoj  ruci. Ovo je zabrinulo mnoge srpske navijače, jer prvi reket sveta na ranijim treninzima nije imao običaj da nosi ovakve stvari. Međutim, ne treba sumnjati da će to uticati na Noletov nastup u Malagi.

Reprezentacija Srbije duel protiv Velike Britanije počinje u četvrtak od 18 časova, a pobednik ovog meča igraće protiv boljeg iz duela u kom se sastaju Italija i Holandija. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading