HAOS U SVETU TENISA Bio je jedini čovek koji je pokorio Đokovića, Nadala i Federera, a sada je optužen za uznemiravanje

06:30 | 23-11-2023

Tenis 0

Njih dvoje su bili u vezi nekoliko meseci, da bi nedavno raskinuli.

David Nalbandijan
EPA

 

Nekadašnji argentinski teniser David Nalbandijan (41) nalazi se u velikom problemu, pošto ga je bivša devojka tužila.

Manekenka Araseli Torado prijavila je policiji i tužilaštvu bivšeg dečka, nekada trećeg igrača sveta, za uznemiravanje. Kako je navedeno u tužbi, Araseli je u stanu koji je delila sa Nalbandijanom pronašla skrivenu kameru u ventilacionom otvoru. Njih dvoje su bili u vezi nekoliko meseci, da bi nedavno raskinuli.

Skrivenu kameru u stanu je pronašao brat manekene, koja je odmah potom i pokrenula tužbu protiv legendarnog tenisera. Ipak, zbog nedostatka dokaza sud je odbacio tužbu. U međuvremenu, Nalbandijan je u audio poruci priznao bivšoj devojci da je postavio kameru, ali da je nikada nije koristio. Manekenka iz Rozarija je uložila žalbu na odluku suda, a pritom je kao dokaze dostavila audio zapise i poruke od Argentinca u kojima priznaje šta se dogodilo. 

Ministarstvo pravde sada je pokrenulo istragu protiv bivšeg igrača, koji će morati da se pojavi na sudu. 

Nalbandijan se povukao iz profesionalnog tenisa 2013. godine, a tokom karijere osvojio je 11 titula na ATP turu, dok mu je najbolji rang na svetstkoj listi bilo treće mesto. Takođe, Argentinac je dve sezone trenirao srpskog tenisera Miomira Kecmanovića, ali je saradnja završena krajem prošle godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading