SRBIN SPREMAN ZA NOVI NAPAD Nole Špancima otkrio sve: Ovo je Đokovićeva sledeća želja

11:25 | 23-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković je još jednom govorio o svemu, Špancima je otkrio više nego zanimljive stvari

Novak Đoković
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Đoković se trenutno nalazi u Malagi gde se sa reprezentacijom Srbije priprema za mečeve na Finalnom turniru Dejvis kupa. Srbija će danas u četvrtfinalu Dejvis kupa igrati sa Velikom Britanijom.

Srpski teniser je pre četiri dana osvojio rekordnu sedmu titulu na Završnom ATP Mastersu sezone u Torinu, pošto je u finalu pobedio Italijana Janika Sinera 6:3, 6:3. Đoković je obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, osmi put u karijeri.

Najbolji teniser sveta je dao intervju za špansku Marku. On je prvo odgovorio na pitanje koji sledeći rekordi želi da obori.

"Verovatno rekord po broju osvojenih titula. Želim da osvojim što više turnira i prestignem Konorsa. Uvek su na horizontu rekordi koji se mogu oboriti. Isto tako, želim da imam moje rekorde i istoriju, to je najvažnije. Da bih osvojio velike titule, moram da zadržim nivo intenziteta, posvećenosti i motivacije", rekao je Đoković.

Španski trener Huan Karlos Ferero izjavio je nedavno da Karlos Alkaraz mora da uči od Đokovića profesionalizam u tenisu i životu. Ferero je trener Alkaraza.

"Drago mi je što je to rekao o meni. Veoma poštujem Ferera, na osnovu činjenice da je bio broj jedan. Uvek sam bio impresioniran koliko je bio profesionalan i ozbiljno se bavio tenisom. Očigledno je da je mnogo pomogao Alkarazu ne samo da postigne uspeh, već i da održi poniznost i šampionski mentalitet. Zahvaljujući Fereru i obrazovanju njegove porodice, on je zreliji nego što njegove godine sugerišu. Ima samo 20 godina, ali se na terenu ponaša kao neko ko ima mnogo iskustva i zrelosti", istakao je Đoković.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading