HJUIT "ODBIO" DA KOMENTARIŠE EVENTUALNO FINALE SA SRBIJOM "Ovo će biti veliki faktor"

06:30 | 25-11-2023

Tenis 0

Zanimljiv odgovor selektora Australije posle plasmana u finale Dejvis Kupa

Lejton Hjuit
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

 

Dejvis kup reprezentacija Srbije boriće se za plasman u finale ovog takmičenja sutra protiv Italije, a već zna da će se tamo sastati sa Australijancima, koji su juče savladali Fince sa 2:0. 

Kapiten Dejvis kup reprezentacije Australije je legendarni Lejton Hjuit i on je na konferenciji za medije dva puta dobijao pitanja da prokomentariše eventualni meč sa Srbijom u finalu, ali je vešto zaobišao odgovore.

- Da, biće to težak meč. Znate, dobro poznajemo da su Novak i Janik kvalitetni igrači. Nije bitno da li igraju singl ili dubl. Videli smo šta je Janik uradio sinoć i pomogao Italijanima da prođu dalje. To me ne iznenađuje. Znam da bi vrhunski igrači, kada bi paralelno igrali dublove, dobili dosta mečeva kada bi to bilo moguće. Videćemo samo ko će tu igrati. To će biti veliki faktor. Oba tima imaju dosta toga na raspolaganju. Imam poverenje u svoje momke. Znaju da igraju i dubl. Imam dosta poverenja u njih protiv bilo koga - rekao je Lejton Hjuit. 

SRAMNO PROVOCIRALI NOVAKA, A ENDI OVO REKAO Marej se oglasio posle poraza od Srbije u Dejvis kupu, vređali Đokovića, a Britanac ovim rečima iznenadio teniski svet

Kaže da će svakako biti teško, da li to bili Italijani ili Srbi.

- Biće teško ko god da dođe. Očigledno je da su im prvi igrači vrhunski teniseri. Možda i najbolji na ovom čitavom turniru. Znamo da će biti težak posao. Oba tima imaju različite opcije za druge tenisere. Imaju dosta dubine. Kao što sam rekao i za dubl, sve dolazi na to kakve ćemo mi odluke doneti. Sešćemo nazad i sutra ćemo napraviti plan u zavisnosti od toga sa kim ćemo igrati - zaključuje Lejton. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading