OVO SE DESILO PRVI PUT U ISTORIJI Niko ovo ranije nije uspeo Đokoviću da uradi, Siner je srušio tu tradiciju

18:56 | 25-11-2023

Tenis 0

Janik Siner igra fenomenalnu godinu, a to se krunisalo i drugim trijumfom nad Novakom Đokovićem u manje od mesec dana, ovoga puta na Dejvis kupu

Novak Đoković

Ipak, jedan podatak posebno tu pobedu čini još većom. Kakva šansa je propuštena, ali vremena za kajanje nema, jer je ostao meč u dublu da naša Dejvis kup reprezentacija pokuša da izbori finale. Učinilo se da je posao zavšren, da je Novak Đoković odveo naš tim u borbu za salataru, ali se Janik Siner digao i na samom kraju meča ga je matirao i izborio treći duel 1:2 (2:6, 6:2, 5:7).

Srbija je povela sa 1:0, pošto je Miomir Kecmanović pobedio Lorenca Musetija, a prvi reket sveta se borio za plasman u finale i, nažalost, nije uspeo, ali još uvek nije kraj! Borba traje! 

HIT KOMENTAR SINERA Italijana pitali kako je spasao tri meč lopte protiv Novaka, odgovorom iznenadio sve

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, nešto što je posebno interesantno jeste da je Janik Siner postao prvi čovek u istoriji koji je pobedio Novaka Đokovića nakon što je srpski teniser imao tri vezane meč lopte. Istinski, podatak za divljenje. 

Novak Đoković i Janik Siner ukrstili su „rekete“ treći put u svega deset dana, a ulog je bio veliki – finale i poslednji korak ka završetku misije "Salatara". Podsetimo, Siner je savladao Đokovića u okviru grupne faze Završnog mastersa u Torinu, a onda je na red došla osveta srpskog asa – pobeda u finalu i osvajanje trofeja! 

I kada se sve to sabere, jasno je svima bilo da ćemo u subotu u poslepodnevnim časovima gledati pravi teniski spektakl. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading