OVO SE DESILO PRVI PUT U ISTORIJI Niko ovo ranije nije uspeo Đokoviću da uradi, Siner je srušio tu tradiciju

18:56 | 25-11-2023

Tenis 0

Janik Siner igra fenomenalnu godinu, a to se krunisalo i drugim trijumfom nad Novakom Đokovićem u manje od mesec dana, ovoga puta na Dejvis kupu

Novak Đoković
EPA/DANIEL PEREZ

Ipak, jedan podatak posebno tu pobedu čini još većom. Kakva šansa je propuštena, ali vremena za kajanje nema, jer je ostao meč u dublu da naša Dejvis kup reprezentacija pokuša da izbori finale. Učinilo se da je posao zavšren, da je Novak Đoković odveo naš tim u borbu za salataru, ali se Janik Siner digao i na samom kraju meča ga je matirao i izborio treći duel 1:2 (2:6, 6:2, 5:7).

Srbija je povela sa 1:0, pošto je Miomir Kecmanović pobedio Lorenca Musetija, a prvi reket sveta se borio za plasman u finale i, nažalost, nije uspeo, ali još uvek nije kraj! Borba traje! 

HIT KOMENTAR SINERA Italijana pitali kako je spasao tri meč lopte protiv Novaka, odgovorom iznenadio sve

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, nešto što je posebno interesantno jeste da je Janik Siner postao prvi čovek u istoriji koji je pobedio Novaka Đokovića nakon što je srpski teniser imao tri vezane meč lopte. Istinski, podatak za divljenje. 

Novak Đoković i Janik Siner ukrstili su „rekete“ treći put u svega deset dana, a ulog je bio veliki – finale i poslednji korak ka završetku misije "Salatara". Podsetimo, Siner je savladao Đokovića u okviru grupne faze Završnog mastersa u Torinu, a onda je na red došla osveta srpskog asa – pobeda u finalu i osvajanje trofeja! 

I kada se sve to sabere, jasno je svima bilo da ćemo u subotu u poslepodnevnim časovima gledati pravi teniski spektakl. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading