OVU BOMBU LJUBIO JE VIKTOR TROICKI Raskinuli su, on oženio njenu koleginicu, a ona zavolela fudbalera (FOTO)

06:30 | 26-11-2023

Tenis 0

Nažalost, srpska teniska reprezentacija nije uspela da se plasira u finale Dejvis kupa...

Viktor Troicki
EPA-EFE/Kai Foersterling

"Orlovi" su poraženi od Italije sa 2:1 u mečevima. Najpre je Miomir Kecmanović pobedio Lorenca Musetija sa 2:1 u setovima, dok je potom Novak izgubio od Janika Sinera istim rezultatom, iako je Italijan spasao tri vezane meč lopte kod 5:4 za Đokovića u trećem setu. 

Dubl je odlučivao ko će u finale Dejvis kupa na megdan Australiji, a Sonego i Siner su bili bolji u dva seta od Đokovića i Kecmanovića. 

Ipak, selektor i bivši vrhunski teniser u vreme svoje najveće popularnosti, Viktor Troicki, pre desetak godina i više, bio je u centru pažnje i zbog burnog ljubavnog života, a jedna od najlepših njegovih bivših lepotica bila je manekenka Sunčica Travica. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Atraktivna manekenka već godinama unazad se ne eksponira u medijima. 

Sunčica je 2009. godine uplovila u romansu sa Viktorom Troickim. Njih dvoje imali su burnu ljubav, pa su se tako mirili i raskidali, da bi se na kraju 2014. godine potpuno rastali. 

NOVAK NA IVICI SUZA Tragičar sam, ta lopta je bila moja...

Troicki se kasnije oženio manekenkom Aleksandrom Đorđević, a Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem.

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena", rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

Svoj emotivni život više ne eksponira u javnosti, ali zato deli brojne izazovne fotografije koje neretko obraduju pripadnike jačeg pola.

Takođe na njenim mrežama brojne su fotografije sa egzotičnih putovanja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading