TO JE BILO PRAVO ZADOVOLJSTVO Siner otkrio šta ga je to vodilo u dva meča sa Novakom u polufinalu Dejvis kupa

09:40 | 26-11-2023

Tenis 0

Italijani večeras igraju za "salataru" protiv Australijanaca...

Janik Siner
EPA-EFE/Jorge Zapata

Italijani su juče posle preokreta uspeli da savladaju Srbiju u Dejvis kupu sa 2:1 i da se tako plasiraju u veliko finale, gde ih danas čeka Australija. Posle trijumfa Miše Kecmanovića u singlu izgubio Novak Đoković, a onda su obojica zajedno pali u dublu. 

Može se reći da je Janik Siner bio vesnik svih noćnih mora srpskog tima u Malagi, pošto je prvo savladao najboljeg na svetu, a onda je sa Lorencom Sonegom fenomenalno odigrao i u dublu. 

CELA NACIJA STREPI ZBOG OVIH REČI Nole pretrpeo šokantan poraz od Sinera, pa progovorio o igranju za Srbiju u Dejvis kupu sledeće godine

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posle pobede, na konferenciji za štampu, naravno, imao je samo reči hvale za sebe i za svoj tim.

- Išli smo na svaki poen. Pomoglo nam je kada smo izdržali na 0:40 i tri brejk lopte, pre svega zbog samopouzdanja, naročito kada sam sam dobio Novaka u singlu. Nije bilo lako igrati odlučujući meč u dublu u polufinalu. Ipak, bilo je to pravo zadovoljstvo, dobro smo sve odradili - rekao je Siner.

I njegov partner u dublu, Lorenco Sonego bio je više nego zadovoljan trijumfom u dublu, ali je sve zasluge dao svom partneru Sineru. 

- Mnogo je bilo emocija. Srećan sam zbog finala, ovo nam je prvo. Neverovatan osećaj. Volim da igram sa ovim momcima i delim teren sa Janikom. Njemu idu sve zasluge, sjajan je igrač i danas je sjajno odradio posao - rekao je Sonego. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading