NIKO NE MOŽE DA POVERUJE U OVO Nestvarna fotografija osvanula na mrežama posle poraza Novaka i ispadanja Srbije sa Dejvis kupa (FOTO)

11:43 | 26-11-2023

Tenis 0

Svakoj seriji dođe kraj...

Novak Đoković
EPA/DANIEL PEREZ

Najboji teniser svih vremena Novak Đoković prvi put posle više od 12 godina doživeo je poraz u Dejvis kupu. Tada je zbog povrede bio prinuđen da preda meč protiv Argentinca Huna Martina del Potra. 

Podsetimo, Srbija je doživela neuspeh u polufinalu Dejvis kupa od Italije (2:1) u Malagi, a tragičar polufinala bio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

CELA NACIJA STREPI ZBOG OVIH REČI Nole pretrpeo šokantan poraz od Sinera, pa progovorio o igranju za Srbiju u Dejvis kupu sledeće godine

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak je protiv sjajnog Janika Sinera doživeo jedan od najbolnijih poraza u svojoj karijeri.

Imala je Srbija prednost od 1:0 nakon trijumfa Miomira Kecmanovića i Nole je imao sjajnu priliku da obezbedi našoj reprezentaciji mesto u velikom finalu. Međutim, u uzbudljivom meču protiv Sinera propustio je tri vezane meč lopte u trećem setu, a onda dozvolio rivalu da mu oduzme servis i ostvari trijumf koji je trasirao Italijanima put do finala.

Tako je prekinuta neverovatna serija Novaka Đokovića koji za Srbiju nije izgubio meč tačno 4.451 dan. 

Zanimljivo, poraz u meču koji je odigran do kraja doživeo je poslednji put od Rafaela Nadala 2009. godine, kada je Janik Siner imao samo osam godina!

Na društvenim mrežama isplivala je fotografija Sinera iz tog perioda. Italijan je tada bio dugokosi dečak koji je tek pravio prve teniske korake.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading