DOK SE NOLE BORIO ZA TITULU DEJVIS KUPA, EVO GDE JE ŠPANAC Karlos Alkaraz se slikao sa bivšim igračima Zvezde i Partizana (VIDEO)

22:26 | 26-11-2023

Tenis 0

Popularni Karlitos posetio je svoj rodni grad Mursiju, gde je bio prisutan na košarkaškoj utakmici istoimenog kluba i Huventuda.

Karlos Alkaraz
EPA/Alessandro Di Marco

 

Karlos Alkaraz (20) završio je sezonu porazom od Novaka Đokovića (36) na Završnom mastersu u Torinu i nakon toga vratio se u rodnu Španiju, gde će najverovatnije provesti pauzu dok ne krene nova teniska sezona.

Popularni Karlitos posetio je svoj rodni grad Mursiju, gde je bio prisutan na košarkaškoj utakmici istoimenog kluba i Huventuda. Domaći tim slavio je sa 105:73, a košarkaši su jedva dočekali da se na kraju meča druže i poziraju sa jednim od najboljih tenisera današnjice.

 

 

Alkaraz je, vidno raspoložen, pristao da ispozira sa košarkašima, a u šali sa drugim reketom sveta prednjačili su nekadašnji košarkaši Partizana i Crvene zvezde - Rodions Kuruks i Dilan Enis. Obojica igraju za Mursiju i bili su vrlo raspoloženi u razgovoru sa teniskom zvezdom. Letonac ga je grlio i smejao, a Enis je prvi stao da se grupno fotografiše sa Špancem.

 

@alo_portal SVAKA ČAST, MAJSTORE Elzan Bibić je šampion 4. Beogradskog polumaratona! Naš Elzan Bibić ostvario je veliki uspeh i pobedio na Beogradskom polumaratonu, u trci na 21 kilometar! #alo #alodnevnenovine #aloonline #beogradskipolumaraton #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading