SRAMOTA KAKVA SE NE PAMTI Otkriveno zašto su teniski moćnici zabili nož u leđa Novaku i Srbiji

07:25 | 28-11-2023

Tenis 0

Srbija ovo nije zaslužila...

Novak Đoković
EPA-EFE/Jorge Zapata

Naime, specijalne pozivnice za prolaz na finalni turnir naredne godine dodeliće se Španiji i Velikoj Britaniji, pa će Novak i drugovi morati da igraju kvalifikacije protiv Slovačke.

Još nisu zvanično saopšteni razlozi zbog kojih su se organizatori odlučili na ovaj korak, a kako Kurir saznaje, Srbija je ostala bez pozivnice ni manje ni više nego zbog - britanskih penzionera!

Kad je u pitanju Španija, evidentno je da se odsustvo domaćina s fajnal-ejt turnira u Malagi osetilo u budžetu organizatora Svetskog prvenstva u tenisu, budući da je "crvena furija" ispala još u grupnoj fazi.

NIŠTA OD SUSPENZIJE ZA NOVAKA Oglasio se ključni čovek i objasnio sve, Đoković ponovo zapušio usta "hejterima"

Jasno je da ovim postupkom Dejvis kup želi da privuče što veći broj domaćih navijača i da na taj način maksimalizuje prihode, jer će Malaga i dvorana "Martin Karpena" biti domaćin Završnog turnira i sledeće godine, a vrlo je moguće da će Olimpijske igre ili Dejvis kup biti poslednji ples legendarnog Rafaela Nadala na reprezentativnom nivou.

Kad je reč o Velikoj Britaniji, u Andaluziji i okolini živi veliki broj britanskih penzionera, koji obožavaju tenis i koji neće sebi dozvoliti da propuste jedno ovakvo takmičenje, a takođe za ovaj deo Španije ima mnogo avionskih letova iz Britanije.

Sramota...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading