ŠPANAC OTKRIO SVE Obrušili su se na Novaka zbog pesme "Veseli se srpski rode", a pogledajte šta sluša Karlos Alkaraz (FOTO)

22:33 | 29-11-2023

Tenis 2

Karlos Alkaraz otkrio je i kakvu muziku sluša

Karlos Alkaraz
EPA/Alessandro Di Marco

 

Novak Đoković našao se na udaru javnosti zbog muzičkog ukusa. Izlazak na teren u Dejvis kupu uz pesmu "Veseli se srpski rode" podigao je buru. Dovelo je to do toga da je objava sa tom numerom izbrisana sa društvenih mreža, pa je zbog svega toga objava Karlosa Alkaraza privukla pažnju navijača. Španac je na svom Instagram profilu objavio fotku i otkrio svoj muzički ukus.

ĐOKOVIĆ JE BEZ SUMNJE NAJVEĆI IKADA Čuveni Britanac iznenadio sve i uputio neverovatne reči Novaku

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na nalogu na muzičkoj platformi "Spotifaj" najviše sluša pet izvođača - Bed Baija, Keveda, Moru, India Martineza i Feid. Pesme koje najviše sluša su "Eye of the tiger", "Neverita", "5 sentidos", "El Merengue" i "Columbia", a žanr koji najviše sluša je urban latino. Sada svi znaju šta sve Alkaraz pušta u svojim slušalicama. 

Karlos Alkaraz Alo/Printscreen Instagram
 

O muzici je pričao i nekadašnji selektor Dejvis kup tima Bogdan Obradović. "Mi imamo pravo kad izlazimo na teren da pustimo neku pesmu, prvo im je smetalo kad smo počeli da lupamo u svlačionici 'Marš na Drinu', to sam ja započeo 2007. kad sam bio selektor. Sad je Novak, odnosno naš tim, tražio da bude ta pesma, to je apsolutno naše pravo. Feilisijano Lopez, naš prijatelj i prvi čovek turnira, rekao je 'OK, dajte mi tu matricu, pesmu', oni su to pustili i sve je OK. Sa čim bi trebalo da izađemo, sa Madonom ili Eltonom Džonom?", upitao je Obradović u intervjuu za "K1".

Otkrio je Bogdan i šta Novak sluša.

-Mene su Amerikanci jednom pitali kad je Novak izlazio sa slušalicama i pitali me koju muziku sluša. Uzeo sam mu slušalice, da čujem, a Nole je tada slušao Tomu Zdravkovića. Svašta sam mu gurao da sluša, od Ex-Yu roka, pa nadalje, ali imaš pravo da slušaš, slušaj to što ti je drago srcu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(2)

Loading
Danica

01.12.2023 01:28

Novak moze da slusa i peva dta pn hoce.To je njegovo legitimno pravo.Ko to moze da zabrsni.Boledni umovi hoce da Drbims oduzmu sve sto je njihobo.Nemogu.To cr de i dalje pevati .Vedeli se Srbsmi rode.....

Danica.

01.12.2023 01:39

Veseli se Srbski rode ,Srbski rode do slobode.To je legitimno pravo sts ko slusa.Nemoze niko to da zabrani.Pokusavaju ispravni umovi ali nece uspeti