ISPUNIO JE GLAVNI KRITERIJUM Brutalno napadao Novaka, a sada je u konkurenciji za veliku nagradu

11:03 | 30-11-2023

Tenis 0

Šta to beše poštovanje?

Novak Đoković
EPA

ATP je objavio spisak nominovanih za nagrade na kraju sezone... Prvi trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević je sada u izboru za najboljeg trenera 2023. godine.

Naravno da je u izboru i Huan Karlos Ferero koji trenira Karlosa Alkaraza, jedinog igrača koji je Novaku u 2023. godine uzimao trofeje i prvo mesto na ATP listi. Tu je i dvojac Daren Kejhil i Somone Vanjozi koji rade sa Janikom Sinerom, kao i Kreg Bojnton prvi trener Huberta Hurkača. A na spisku se našao i Brajan Šelton!

Amerikanac je trener i otac Bena Šeltona, američke teniske senzacije. Sa njim kao šefom struke Šelton junior je stigao do polufinala US Opena, a onda je izgubio od Novaka Đokovića. Tu su nastali problemi kada je Đoković iskopirao proslavu Bena Šeltona koju je koristio tokom turnira, a Brajan Šelton je otvoreno napao najboljeg tenisera sveta.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Novak toliko želi da ga vole... Želeo je da se naruga Benu na kraju meča. Nije to on uradio da bi kopirao Bena, to je uradio da mu se naruga. A to nije lepo kada dolazi od jednog tako velikog šampiona - rekao je Brajan Šelton tada.

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading