KAKVA JE OVO IZJAVA? Legendarni teniser otpisao Đokovića i šokirao sve ovim rečima

15:15 | 01-12-2023

Tenis 0

Panata, koji je 1976. godine osvojio Rolan Garos, prvo je u meču grupne faze Završnog mastersa sramotnim komentarima udario po Novaku Đokoviću i to u direktnom prenosu italijanske televizije "RAI".

Novak Đoković
EPA

 

Čuveni italijanski teniser, Adrijano Panata, nastavio je sa neprimerenim komentarima na račun Novaka Đokovića.

Panata, koji je 1976. godine osvojio Rolan Garos, prvo je u meču grupne faze Završnog mastersa sramotnim komentarima udario po Novaku Đokoviću i to u direktnom prenosu italijanske televizije "RAI".

Potom je slično raspoložen bio i nakon što je Italija pobedila reprezentaciju Srbije u polufinalu Dejvis kupa u Malagi i to u okršaju koji je obeležila pobeda Janika Sinera nad Đokovićem.

– Janik bi mogao da postane noćna mora za Đokovića. Ako Janik u 2024. dva-tri puta pobedi Đokovića, mogao bi da ga pogura ka penziji. Tako je Džon Mekinro oterao u penziju Bjerna Borga, a onda je Boris Beker isto uradio sa Mekinroom. Istorija se često ponavlja u ciklusima i uči nas mnogo čemu – rekao je za Panata za "RAI".

Dakle, nekoliko dana nakon što je poručio da se Novak plaši Sinera, Panata je rekao da će Italijan Đokovića poslati u penziju?!

Veruje i da će mladi Italijan imati prednost u sledećem okršaju.

– Posle tri izgubljene meč lopte u Malagi, Siner će biti u prednosti kada se sledeći put sastanu - zaključio je Panata.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading