EMOTIVAN SNIMAK KOJI JE OBIŠAO PLANETU Međedović osvojio trofej, pa odmah nju pozvao na teren (VIDEO)

10:23 | 03-12-2023

Tenis 0

Hamad Međedović je posle osvojene titule imao i emotivan momenat kada se slikao sa svojom majkom

Hamad Međedović
EPA

 

Hamad Međedović (20) najbolji je teniser nove generacije. Osvojio je ATP NextGen turnir i pokazao se pred celim svetom. Čim je podigao trofej odmah je pozvao svoju majku da mu se pridruži. Snimak na kom mu ona čestita brzo je postao hit na društvenim mrežama.

Majka Nermina izašla je na teren sa njim i sa sinom je proslavila ogroman uspeh. Poljubac i njegov osmeh najbolje govore koliko mu je sve to značilo. Doputovala je u Džedu (Saudijsku Arabiju) i bila je uz njega na turniru na kom je Hamad pobedio svih pet rivala, tri u grupi, pa onda i u polufinalu i finalu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KO JE HAMAD MEĐEDOVIĆ, PRINC DŽEDE Novak mu pomogao kad mu je bilo najteže, zvali ga na turnir umesto Alkaraza, on pokazao da je najbolji na svetu

- Pratio je Rolan Garos i rodila se ljubav prema tenisu, zahtevao je da počne da trenira, muž se raspitao, našao je trenera i tako je počeo da trenira. Njemu je fascinantna bila borba za svaki poen, to mu se najviše svidelo. Kupila sam mu obične, plastične rekete, udarao je loptice po ceo dan, onda bi isto radio kod kuće, udarao je loptice o zid, morao sam da mu bacam, a jedna od sestara mu je stalno držala peškir, da se briše, skidao je sve poteze tenisera - ispričala je njegova majka Nermina u intervjuu za "RTS" pre tri godine.

Od klinca koji je gledao tenis na TV-u, do momka koji je pokazao da je pred njim svetla budućnost.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading