ĐOKOVIĆ NAM ČUPA NOKTE, VEZUJE NAS LISICAMA Ivanišević progovorio o odnosu sa Novakom, njegove reči odzvanjaju planetom

17:30 | 04-12-2023

Tenis 0

Legendarni hrvatski stručnjak bez dlake na jeziku

Novak Đoković sa timom
AP Photo/Antonio Calanni

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević, nominovan je nedavno za nagradu "Najbolji trener 2023. godine" u izboru ATP-a.

Povodom te nominacije dao je intervju za portal We are tennis i u njemu govorio o odnosu sa srpskim teniserom.

- Kakav je Novak? Opisao bih ga kao direktora neke korporacije. Uspesi su ga izdvojili od drugih, ali zavisi od profita. Kao što gubici utiču na kompaniju, tako utiču i na njega. Ako gubi, pada mu tržišni udeo i pada na lestvici. A Đoković, kao i svaki vrhunski teniser, to teško podnosi - rekao je Ivanišević pa kroz šalu odgovorio na pitanje kako se Đoković ponaša kad rezultati nisu dobri:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nije lako sa njim, pogotovo kad mu stvari ne idu na ruku. Jednom nas je tri dana vezao lisicama, mučio nas i čupao nam nokte… Puno je toga o čemu ne mogu da pričam. Ali tu smo, još uvek smo živi. Moje srce je i dalje u redu. Iako, već sam čovek u godinama i morao bih više da pazim na njega.

Goran Ivanišević AP Photo/Alberto Pezzali
 

 

Popularni Zec je istakao da da se divi Đokoviću zbog svega što je do sada postigao, ali i zbog činjenice da sa 36 godina i dalje jednako želi uspeh kao što ga je želeo na početku karijere.

- Stalno radi na tome da bude bolji. To je za mene kao trenera, ali i za ostatak tima, dobra i loša stvar. Bitno je popravio svoje voleje, generalno je jako popravio igru na mreži. Teško ga je proći, a ranije nije bilo tako. Sada zna šta radi napred. Puno, puno jače udara forhende - rekao je Ivanišević i dodao:

- Ljut sam na njega samo ako nekada bez razloga viče na nas, ali znam da nije lako da se nosi sa porazom. On se bori sam sa sobom. Jasno mi je da mu nije lako da se motiviše jer je već osvojio sve, ali baš uvek uspe da pronađe motivaciju.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading