FEDERERU POKAZALI NOVAKOVU SLIKU Ono što je Rodžer rekao o Đokoviću, šokiralo je teniski svet, jedan detalj je svima zapao za oko (VIDEO)

18:04 | 08-12-2023

Tenis 0

Nije tajna da Srbin i Švajcarac nisu prijatelji

Đoković i Federer
EPA-EFE/ANDY RAIN

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena i to je odavno postalo jasno svima, pa čak i njegovim najvećim rivalima, Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Ipak, Švajcarac se nijednom nije udostojio da našem asu čestita na rekordima koje je ove sezone oborio.

Ipak, na društvenim mrežama pojavio se skorašnji Federerov intervju u kome mu je voditelj pokazao zajedničku fotografiju sa Nadalom i Đokovićem, sa njegovog oproštaja od tenisa prošle godine, posle čega je švajcarski teniser mnoge iznenadio pošto je sve najlepše poželeo svojim rivalima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Oni su titani ove igre, srećan sam što sam igrao protiv njih po 50 puta - rekao je Rodžer Federer koji je potom čak jako lepo govorio o Novaku: 

- Imam puno uspomena, lepih mečeva i bitki sa njima i mnogo puta sam odgovarao na pitanja o njima. Mogu samo najbolje stvari da kažem. Sjajno je što sam toliko delio teren sa njima, nadam se da će se Rafa vratiti sledeće godine, a da će Novak igrati koliko god još hoće, pošto je to dobro za tenis - naveo je Švajcarac.

Međutim, ni ovoga puta nije čestitao Đokoviću što je rekorder po broju grend slem titula, po broju nedelja provedenim na prvom mestu ATP liste...

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

 

Komentari(0)

Loading