SAD ĆU VAM REĆI KAKAV JE ĐOKOVIĆ Napadao Novaka gde je stigao, pa otvorio dušu: Prišli su mi iz njegovog tima i pitali zašto to radim?

16:41 | 13-12-2023

Tenis 0

Intervju srpskog tenisera izazvao je brojne reakcije

Novak Đoković
Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković dao je intervju za američku televiziju "CBS" i tom prilikom se najviše osvrnuo na priče da je "mentalna snaga dar". 

Posle svega, sada se oglasio i poznati novinar Džon Verthajm koji ga je intervjuisao, ispričavši za "Sports ilustrejted" kako je uopšte tekao njihov dogovor i kakav je utisak na njega ostavio Đoković.

- Nadam se da ne rušim neko poverenje između nas, ali ranije ove godine imao sam razgovor sa Đokovićevim timom. Oni su mislili da sam nepotrebno oštar u mom pisanju i komentarima na TV-u dok pričam o njemu. Mislio sam da su neki njegovi izbori, posebno tokom pandemije, bili nedostojni njega, posebno ako uzmemo u obzir da se etablirao kao lider. Ali, evo ludog dela priče: Niko nije podigao ton, psovao ili upirao prstom. Niko nije rekao završili smo, neću da te slušam ili nešto slično. Objasnili smo jedni drugima šta smo imali, čuli šta imamo da kažemo, nije bilo izvinjavama, ali smo se rukovali i to je bilo to - otkrio je Verthajm.

Nakon što je pohvalio Novakov tim za sjajan način na koji su rešili ovu situaciju, dogovorio se sa njima oko intervjua za pomenutu američku emisiju i to posle US Opena, kada je inače promenio menadžera. Tako je intervju urađen u Beogradu, između mastersa u Parizu i Torinu.

 

- Veći deo intervjua je urađen u kancelariji njegove fondacije. Ništa nije bilo zabranjeno... - kazao je Verthajm i dodao da Nole nije tražio ni da vidi pitanja pre intervjua, niti je tražio da vidi emisiju pre emitovanja.

- Pričali smo dva sata, slagali se i nismo se slagali, šalili i bili ozbiljni, bilo je i teniskih i neteniskih tema. Ali, nisam želeo previše da se osvrćem na njegovo mišljenje o vakcini protiv koronavirusa ili Australijan openu 2022. godine, ali nisam mogao ni da izbegnem ovu temu - naglasio je Verthajm i rekao šta ga je posebno oduševilo:

- Kada sam pročitao transkript, primetio sam da nema klišea. Nije bilo klasičnih PR rečenica. Bilo je par puta da je tražio da ponovi odgovor jer je želeo da doda još nešto, ali to je bilo to.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading