E, MOJ GORANE... Novak urnisao ATP zbog Ivaniševića, nikad ih nije ovako brutalno prozvao

11:50 | 14-12-2023

Tenis 3

Novak Đoković nikome ne ćuti...

Goran Ivanišević
AP Photo/Alberto Pezzali

ATP je objavio dobitnike godišnjih nagrada, ali čini se da je najveći paradoks bio u izboru za trenera godine. U konkurenciji za nagradu bili su Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, Daren Kejhil i Simone Vanjoci, treneri Janika Sinera, Huan Karlos Ferero, trener Karlosa Alkarasa i Brajan Šelton, trener Bena Šeltona.


Titulu su osvojili Kejhil i Vanjoci, a Nole je čestitke uputio javno, ali usput je i bocnuo ATP.-Čestitke Darenu i Simoneu na sjajnoj sezoni sa Janikom - napisao je Đoković. 


A potom je dodao i komentar:

- Gorane, pretpostavljam da moramo da osvojimo četiri od četiri grend slema, da bismo možda ušli u uži izbor za nagradu. Završena godina na broju jedan, tri grend slema i šta koji... Ispisivanje istorije nije dovoljno, moj dragi treneru. 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(3)

Loading
Peke

14.12.2023 12:24

gleda se napredak u sezoni a Siner je najvise napredovao, ipak ATP zna da Ivanisevic malo doprinosi Noletu jer je vec formiran i iskusan igrac.

Mica Mitrovic

14.12.2023 12:36

Novak kaže uvek ono što normalni ljudi misle i zato su normalni. Istorija će zapamtiti i Gorana i Novaka kako treba da živimo na Balkanu i u svetu.

Zoka

14.12.2023 14:59

Sve se bojim da su se u ATP-u jako potresli zato sto jedan Novak ne voli njihovu odluku. U ostalom, Novaka nije stvorio Ivanisevic, on je dosao na gotovo, stvorili ga Jelena Gencic i Vajda.