BRITANAC STAO NA STRANU ĐOKOVIĆA Samo jedan čovek zaslužuje ovu nagradu

06:00 | 17-12-2023

Tenis 0

Bivši britanski teniser Greg Rusedski smatra da je Goran Ivanišević zaslužio nagradu za najboljeg trenera u 2023. godini

Novak Đoković
EPA/ROBERT GHEMENT

Ivanišević je sa Novakom Đokovićem stigao do tri od četiri Grend slem, kao i do titule na Završnom mastersu, ali to nije bilo dovoljno da dobije nagradu ATP-a. 

Ona je pripala Daren Kejhilu i Simoneu Vanjociju, mentorima Janika Sinera, na šta je ubrzo reagovao i Novak. 

- Čestitke Darenu i Simoneu na sjajnoj sezoni sa Janikom. Gorane, pretpostavljam da moramo da osvojimo četiri od četiri grend slema, da bismo možda ušli u uži izbor za nagradu. Završena godina na broju jedan, tri grend slema, Završni masters... Ispisivanje istorije nije dovoljno, moj dragi treneru - napisao je Đoković.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAKOV POTEZ ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO Đoković je ostavio porodicu, napustio avion i krenuo u bolnicu, a razlog će vas naježiti

Sličnog je stava i Rusedski, čiji je najbolji plasman bilo četvrto mesto 1997. godine.

- Samo jedan meč udaljen od kalendarskog Grend slema. Dvadeset četiri Grend slem titule i nastavlja dalje. Daren Kejhil je uradio sjajan posao sa Sinerom, ali samo jedan čovek zaslužuje nagradu za trenera godine, a to je Goran. Teže je ostati na vrhu, nego tamo stići, posebno sa 36 godina - napisao je Rusedski na Tviteru.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading