PONVO U KLINČU Kirjos brutalno isprozivao Borisa Bekera, nije mogao da ćuti

15:23 | 19-12-2023

Tenis 0

Samo nekoliko dana pošto je Nik Kirjos rekao da je era u kojoj je igrao Beker smešna i da ne može da se poredi sa sadašnjim tenisom, usledile su nove varnice

Nik Kirjos
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Australijanac je rekao da bi Novak počistio sve u mečevima sa asovima iz prošlosti, ali je Beker to okarakterisao kao nepoštovanje legendi.

NOLE NOSI SVOJE PAKETE SA HRANOM Đokovićev prijatelj otkrio malo poznate detalje o Novakovoj ishrani

- Nik je u poslednje vreme pravio mnogo buke oko tenisa! Zašto priča o sportu koji navodno mrzi? Prosto je, morate da poštujete prošlost ovog sporta i da se javno zahvalite bivšim igračima. Morate da budete zahvalni što su postojali: bez njih teniski cirkus ne bi nastavio da postoji, nagrade ne bi danas bile tako visoke i ne bi bilo toliko publiciteta bez njih. Zašto? Pa zato što su legende sporta. Svi ti igrači su omogućili da Nik Kirjos ne mora da igra tenis cele godine i čaki i da zaradi za život igrajući ovaj sport - poručio je Beker.

 

 

Nije prošlo mnogo vremena, a usledio je odgovor Australijanca.

- Šta kažeš, brate? Pa ja sam bio jedan od nekoliko igrača koji su doveli više miliona navijača u ovaj sport i zaradio više novca za svakoga. Netfliks... Ne sećam se da sam video Borisa tu. Čovek je smešan. Svoju karijeru van terena sam napravio bez pomoći drugih - poručio je Kirjos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading