NOVAK ČEKA NOVU GODINU NA TERENU Đoković igra 31. decembra, poznato kada i protiv koga

12:01 | 25-12-2023

Tenis 0

Nole, koji je ovog ponedeljka započeo 405. nedelju na vrhu ATP liste, braniće boje Srbije u Australiji, a pored naše selekcije i Kine u istoj grupi nalazi se i Češka.

Novak Đoković
Tanjug/Ap

 

Najbolji teniser planete Novu godinu "dočekaće na terenu" i 31. decembra od 10 ujutru po srednjoevropskom vremenu igraće meč Junajted kupa protiv Žižen Ženga.

Nole, koji je ovog ponedeljka započeo 405. nedelju na vrhu ATP liste, braniće boje Srbije u Australiji, a pored naše selekcije i Kine u istoj grupi nalazi se i Češka.

Dve najbolje selekcije iz grupe obezbediće prolaz dalje, a sistem takmičenja je sledeći: u međusobnom okršaju dve reprezentacije igraju se dva singla - muški, pa ženski, a ako bude potrebe susret odluke biće miks dubl.

Novak će prvi na teren 31. decembra protiv pomenutog Ženga koji je 58. igrač sveta, a odmah posle njih snage će odmeriti Olga Danilović i Kinven Ženg koja je trenutno 15. na svetu.

Ako duel bude izjednačen posle dva singla, odluka će pasti u miksu, čiji sastav će naknadno biti određen. U selekciji Srbije nalaze se još i Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.

Drugi meč naša reprezentacija igra 2. januara protiv Češke, od tri ujutru po srednjoevropskom vremenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading