NIKAD JAČA NOLETOVA PRIČA Đoković se maskirao, mogao da ostane bez oka, pa šokirao ceo svoj tim

08:33 | 30-12-2023

Tenis 0

Novak Đoković rešio je da podeli još jednu smešnu priču sa celim svetom

Novak Đoković
Printscreen

Novak Đoković je čovek sa kojim nikada nije dosadno. Nole je tokom razgovora za "Lekip" otkrio kako je uspeo da prevari ceo svoj tim.

- Počeli smo s idejom maskiranja. Trebalo mi je sat vremena da se spremim, sa šest ili sedam ljudi, šminkera, frizera, stiliste... Oblačili su me kao osobu koja donosi poslugu, stavili su mi nekoliko jastuka na stomak da bih dobio na težini. Ukratko, više nisam ličio na sebe - rekao je Novak.

KRAJ, NEMA VIŠE Čak su i Ameri priznali da je gotovo: Debata zatvorena Novak je najveći svih vremena

Nastavio je u istom ritmu.

- I tako sam ušao u sobu tima, gurajući kolica, spreman da poslužim šampanjac. Kada sam otvorio prvu bocu, čep je pukao, skoro me pogodio u oko pre nego što je odskočio od plafona. Morao sam spustiti glavu da ne privučem previše pažnje... Prvo me niko nije prepoznao. Član tima me pitao: "Je li sve u redu?" Odgovorio sam na italijanskom. Poslužio sam svoje saputnike prvo, jedan me malo čudno pogledao i reč se proširila. Rori Makilroj me definitivno provalio. Krenuo sam unazad, uzeo reket koji sam doneo i počeo igrati odbojku uz zid. Svi su aplaudirali, bilo je to lepo iznenađenje! - objasnio je Novak.

Na terenu kida, a jasno je da Srbin ume i da se našali...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading