ONI SU GLAVNI KRIVCI ZA NOVAKOVU POVREDU Kirjos žestoko udario na ATP zbog Đokovića

12:29 | 03-01-2024

Tenis 0

Velika se bura podigla nakon Novakovog meča

Nik Kirjos
EPA

Najbolji teniser svih vremena Noavk Đoković izgubio je od Aleksa De Minora sa 2:0 u četvrtfinalu Junajted kupa, ali više od samog poraza brine povreda zgloba desne ruke našeg asa.

Nisu mu organizatori dozvolili da uzme medicinski tajmaut, a prvi koji je ljutito reagovao zbog cele situaciju je upravo jedan Australijanac. Nik Kirjos se oglasio i opet govorio da igračima pravi velike probleme to što se stalno menjaju loptice sa kojima se igra. 

- Menjanje loptica svake nedelje je došlo i do Novakovog zgloba! ATP zaista mora da uradi nešto povodom ovog problema. Igrači stalno pate zbog toga. Takođe, svi oni koji misle da loptice nisu dovoljno bitan faktor za nečiju povredu nemaju pojma. Napor u igračevom zglobu je neverovatan tokom sezone - naveo je na tviteru Nik Kirjos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naravno neki navijači Australije su ga odmah napali jer nije podržao kolegu iz reprezentacije i čestitao mu, ali imao je Kirjos spreman odgovor i za ovo. 

- U redu, novajlije koje misle da ja oduzimam zasluge Aleksu su jednostavno glupe. "Demon" je strašan teniser i zaslužuje svaki uspeh koji postigne - naveo je na kraju Nik Kirjos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading