NOLETOV VELIKI PRIJATELJ USKORO POSTAJE OTAC? Kirjos objavio neobičnu fotografiju sa devojkom, svi su primetili jedan detalj (FOTO)

16:03 | 04-01-2024

Tenis 0

Nik Kirjos i njegova devojka Kostin Haci zaintrigirali su svetsku javnost objavom fotografije na društvenim mrežama

Nik Kirjos
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Tokom proslave Nove godine Nik Kirjos i Kostin Haci podelili su sa širokim auditorijumom fotku, zbog koje su se fanovi zapitali, da li par suptilno objavljuje da očekuju svoje prvo dete. 

Nik Kirjos (28) i njegova pet godina mlađa izabranica su u vezi od decembra 2021. Za novogodišnju noć, par je pozirao zajedno, a Nik Kirjos je svoju ruku stavio preko Hacinog stomaka. 

- Nova godina sa mojom ljubavi. Želim svima neverovatnu 2024. godinu ispunjenu ljubavlju, srećom, uspehom i dobrim zdravljem - napisala je Haci na Instagramu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVAK JE BAŠ VELIKA FACA Izgubio je, muči ga povreda, ali je našao vreme da njima ulepša dan (VIDEO)

Komentari su se redali kao na traci, a brojni fanovi zapitkivali su lepu Kostin da li je stvarno trudna, ili samo želi da zaintrigira javnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Costeen (@costeenhatzi)

U poslednje dve godine Kirjos je veoma pohvalno govorio o svojoj devojci, o tome koliko mu znači i kako utiče na njega da bude bolja osoba. U leto 2022, Kirjos je dobio jedno pitanje na Instagramu, ticalo se ima li planova da dobije bebu sa Hacijevom i koliko dece bi voleo da ima. 

Kirjos je tada napisao da bebu planiraju za sledeću godinu i da im je plan da imaju četvoro dece. 

Nik Kirjos juče se oglasio povodom meča Novaka Đokovića na Junajted kupu u Pertu. Australijanac je prozvao organizatore turnira za loš odnos prema najboljem teniseru sveta i optužio ih da su krivi za Đokovićevu povredu zgloba na desnoj ruci. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading