NADAL IZJAVOM PODIGAO PRAŠINU U BELOM SPORTU Španac progovorio o rivalstvu sa Novakom i Federerom, njegove reči iznenadile sve

10:00 | 06-01-2024

Tenis 0

Španski teniser svestan je da je Novakov nivo igre daleko viši

Đoković, Federer i Nadal
EPA-EFE/ANDY RAIN

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković za nešto više od nedelju dana zaigraće na prvom Grend slemu u sezoni u Melburnu, Australijan openu.

Tamo će za rivala potencijalno ponovo imati Rafaela Nadala, ako Španac uspe da dođe do potrebnog nivoa igre i ublaži bolove nastale posle turnira u Brizbejnu.

A Španac je u nedavno objavljenom intervjuu za El Pais otkrio koliko mu je zapravo bilo teško da igra sa Đokovićem, pa i sa Federerom tokom karijere. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OGLASIO SE DIREKTOR AUSTRALIJAN OPENA Šta će na ovo reći Novakovi navijači?

Podvukao je da sa Đokovićem mora da se igra na visokom nivou duži period vremena, da bi se ostvarila pobeda.

- Novak je umnogome uspeo da pojača svoje prednosti, ali nije nešto preterano adaptirao svoju igru. Imao sam jako dobru taktiku kada sam igrao protiv Federera, uvek je znao šta ću ja da uradim i ja sam znao kako će on da se brani. Bila je to kao partija šaha. Kada god bismo napravili grešku, znali bismo za to. Sa Đokovićem, nema te strategije u mečevima. Morate da igrate na visokom nivou duži deo vremena da biste ga pobedili, to je razlika - otkrio je Nadal.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading