NOVAK IMA NEVEROVATAN PRAG BOLA Poznata bivša teniserka, veruje u Đokovića pred početak Australijan Opena

18:00 | 10-01-2024

Tenis 0

Srpski teniser Novak Đoković od 14. januara braniće trofej na Australijan openu, a u našeg asa veruje i lepa Austrijanka Barbara Šet, voditeljka televizije Eurosport

EPA
EPA

Nekadašnja teniserka smatra da je Novak apsolutni favorit iako ima problem sa zglobom ruke.

- Da mu se problem sa zglobom desio na Australijan openu tu bi više dao sve od sebe da pobedi. Prošle godine je imao naprsnuće mišića pa je osvojio trofej uprkos bolovima. Njegov prag bola je veoma, veoma visok. On ima najbolji tim oko sebe i i dalje je čovek kog treba pobediti. Favorit je na Australijan openu - rekla je Barbara. 

NOVA REVOLUCIJA "TRESE" BELI SPORT Evo kako bi novo pravilo moglo da ima uticaja i na Novaka Đokovića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sa druge strane, Austrijanki nije jasno šta planira Španac Rafael Nadal koji se posle jednogodišnje pauze vratio na tur u Brizbejnu, a onda odustao od Austrlaijan opena zbog povrede. 

-Mislim da je prilično jasno da ako niste igrali celu godinu, a imate 37 godina, šanse da igrate pun raspored su veoma minimalne. Nadajmo se da povreda koju je sada zadobio nije preteška. Sigurna sam da će biti veoma, veoma oprezan šta igra. Veliko pitanje je da li na grend slemu može da izdrži pet setova? A ako ne može, za šta igra? Da li će igrati na Rolsn Gaorusu, na primer, ako je sposoban da ga osvoji, ili mu je to više kao oproštajni turnir? - pita se Barbara.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading