MATS JE POSTAO ČOVEK VETRENJAČA Šta je sve Vilander govorio za Đokovića? Mučne izjave koje se menjaju kako vetar duva

13:12 | 12-01-2024

Tenis 0

Mats Vilander je vrsan teniski stručnjak, ali...

Mats Vilander
EPA-EFE/ATIENZA

Nikada navijači Novaka Đokovića neće imati lljubav prema Matsu. Nekada je najviše kritikovao Novaka, govorio je svašta danas ga hvali, pa tako u krug. Ipak, zna i sam Vilander i danas da izgovori nešto kako bi bocnuo Đokovića.

- Nadal je igrao briljantno i sa mnogo strasti. Video sam Nadala koji se znoji dok u Brizbejnu propušta meč lopte protiv Tompsona. To je nešto što ću da pamtim, ne vest da zbog povrede odustaje od Australijan opena. Jednostavno, on je jedan od najvećih igrača u istoriji, a možda i najbitniji igrač, profesionalac u istoriji tenisa - zaključio je Vilander.

Novaka je zaboravio, a ovo nije prvi put. Valja podsetiti na neke reči koje su baš nervirale. Za tako nešto ne moramo da idemo u dalju istoriju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

KIRJOS JOŠ JEDNOM IZNENADIO Šta ako igrate protiv Novaka? Rezervišite odmah kartu za put kući

- Ljudi će poštovati Novaka ako osvoji kalendarski grend slem, ali čak iako to uradi opet će se pričati o eri "velike trojke". Neće se pričati o tome da je Novak najbolji svih vremena - rekao je 2021. godine.

Nedavno je imao drugačiju priču.

- A do pre nekoliko dana je govorio da je Novak najveći svih vremena.Novak je osvojio toliko Završnih mastersa, Rafa nije nijedan. Kada jedan od njih bude imao 25 slemova, onda će biti jasno da je taj igrač najbolji svih vremena, jer se odvojio od ostalih. Ali ako neko bude imao 23 ili čak 24, mislim da će ime velika trojka uvek biti iznad njih kao pojedinaca. Mislim da je granica 25, jer je iz nekog razloga ta brojka važnija u našem svetu. To je magična brojka. U ovom trenutku Novak je osvojio više titula na velikim turnirima od Rafe, već može da se smatra najvećim svih vremena, ako gledamo samo rezultate - rekao je Vilander tada.

Izgleda da reč ovog čoveka baš nema težinu i da mišljenje menja kako vetar duva... Juče je Novak najbolji, danas Nadal. Mats odluči se, ovo postaje tužno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading