SMEČ ZA KEŠ Nova uzbuđenja na terenima Australijan Opena: Miljenik publike na "Rod Lejver Areni", bivša šampionka želi povratak na pobednički kolosek

17:40 | 14-01-2024

Tenis 0

Prvi grend slem u sezoni, Australijan Open, počeo je u Melburnu!

klađenje
Shutterstock

Teniski fanovi širom sveta jedva su čekali da startuje prvi grend slem u godini - Australijan Open! 

Prvog takmičarskog dana igrao je najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković i odneo pobedu protiv mlade hrvatske nade Dina Prižmića u četiri seta. 

Očekuje nas novi, drugi takmičarski dan u Melburnu. 

A kao i juče, naši čitaoci takođe i danas imaju priliku da okušaju sreću i odigraju neki tiket. U okviru naše rubrike "Smeč sa keš", mi vam predlažemo četiri predloga, a izbor je svakako veliki, s obzirom da je turnir tek startovao. 

LORENCO MUSETI - BENJAMIN BONZI (01.00) 

Italijan započinje svoj pohod na ovogodišnjem Australijan Openu. Velika su očekivanja od Lorenca s obzirom da je beležio neke sjajne rezultate prethodne godine.

Onaj najveći, svakako je pobeda protiv Novaka Đokovića u osmini finala Monte Karla. Trijumf koji mu je dao dodatni vetar u leđa, pogotovo posle tri poraza od Novaka. Takođe, Italijan je osvojio i Dejvis Kup u Malagi sa svojom reprezentacijom, koja je upravo izbacila Srbiju u polufinalu. 

Nema sumnje da je Italijan favorit u ovom meču. 

Predlog: Manje od 37 gemova Kvota: 1.90 

ROBERTO BAUTISTA AGUT - BEN ŠELTON (02.30)

Ako je suditi po imenima, ovaj meč bio mogao da bude jedan od zanimljivijih drugog takmičarskog dana na Australijan Openu. Mnogi će reći sudar iskustva i mladosti. Ben je u usponu forme, zauzima 16. mesto na ATP listi, ali, nikada ne treba otpisivati ni iskusnog Španca Aguta, koji uvek igra do zadnjeg atoma snage i nikada se ne predaje. To vrlo dobro zna i Novak Đoković, koji je često igrao neke spektakularne mečeve sa Robertom. Očekuje nas verovatno izuzetni zanimljiv meč. 

Predlog: Više od 38.5 gemova Kvota: 1.86 

ALEKS DE MINOR - MILOŠ RAONIĆ (09.00) 

Kanađanin crnogorskog porekla, Miloš Raonić, ponovo se vratio tenisu posle dve godine pauze. Ali, imaće jako težak zadatak već u prvom kolu grend slema u Melburnu, jer ga čeka okršaj sa miljenikom domaće publike, Aleksom De Minorom.

Australijanac prepun samopouzdanja dočekuje start Australijan Opena.

Pobedio je najpre Novaka Đokovića na Junajted Kupu, pa onda i Karlosa Alkaraza, doduše na egzibiciji u Melburnu, ali sve su to rezultati za respekt. 

Predlog: 1 (Pobeda De minora), Kvota: 1.12 

KAROLIN GARSIJA - NAOMI OSAKA (11.00) 

Možda i najzanimljiviji meč u ženskom singlu, biće između Karolin Garsije i Naomi Osake. Japanka je četiri puta osvajala grend slemove, dva puta je trijumfovala u Australiji, a dva puta u Njujorku, na US Openu. Iako je Naomi sada u debelom padu na WTA listi, jer se vremenom borila sa depresijom, pa pauzirala šest meseci zbog porođaja, dok je Francuskinja 20. na svetu, ipak, ne treba otpisivati ovu veliku šampionku, koja zna kako se podižu trofeji na najvećim turnirima. 

Predlog: 2 (Pobeda Naomi Osake), Kvota: 1.79

Ukupna kvota: 7,01

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading