NIJE MOGLA DA PRESTANE DA GLEDA Otkriveno kako je Koko Gof zbog Novaka Đokovića odlučila da potpuno promeni planove

11:41 | 15-01-2024

Tenis 0

Koko Gof je otkrila šta voli da radi posle mečeva koje igra

Koko Gof
EPA-EFE/Alonso Cupul

- Kombinujem – nekada ostajem kući posle treninga, a juče sam planirala da odem na večeru. Međutim, onda sam počela da gledam Novakov meč. Bio je dobar i pomislila sam: ’Hm, mogla bih i da ostanem’. Onda sam poručila hranu u sobu i paralelno igrala karte sa porodicom - kaže Koko Gof.

Nastavila je u istom ritmu.

- Neki drugi put volim da igram mini golf ili da radim nešto zabavno veče pre meča. zavisi kako se osećam. Ako sam prva na terenu sutradan, onda naravno da rano idem u krevet. Ako igram uveče, volim i da ostanem nešto kasnije, da se spremim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POLITIKA TURNIRA Novo pravilo izluđuje Novaka Đokovića: Srbin tvrdi da ne može tako, odgovor teniskih moćnika ga ugasio

Dosta se govorilo i o kasnim terminima mečeva, a Gof su pitali da prokomentariše to što je Đokovićev meč bio pre ženskog, duela Sabalenke i Sejdel.

- Da, kao što rekoh, gledala sam taj meč. Nisam ranije čula za njegovog protivnika, verovatno su mislili da će lako u tri seta dobiti meč prvog kola, kao što to obično čini. Zato su i stavili Arinu posle. Moram da priznam da se i Novak odužio, zaspala sam pre kraja. Lično, ako igram uveče, volela bih da je to prvi meč, jer najduži ženski mečevi obično traju oko tri sata - dodala je Amerikanka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading