SPEKTAKL U KRALJEVU Povratak Dejvis kup reprezentacije u Srbiju, karte su u prodaji

13:25 | 15-01-2024

Tenis 0

Dejvis kup reprezentacija posle punih pet godina ponovo u igra u Srbiji

Dejvis kup reprezentacija Srbije
Alo/ Marko Čubrak

Davno je bio septembar 2018. godine, kada smo ugostili Indiju u Kraljevu, a sada, 2. i 3. februara 2024. godine, ponovo u SC "Ibar" imate priliku da uživo gledate Srbiju! 

- Reprezentacija Srbije ima šampionske ambicije u Dejvis kupu. Prošle godine stala je u polufinalu, ove želi novi juriš na trofej. Selektor Viktor Troicki je za duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav. U Kraljevu igraju Hamad Međedović, osvajač poslednjeg Nekst-džen mastersa, takmičenja kojeg su pre njega uspeli da pokore Stefanos Cicipas 2018, Janik Siner 2019, Karlos Alkaraz 2021, zatim iskusni Laslo Đere i Dušan Lajović, a tu je i Miomir Kecmanović, otkrovenje prošlosezonskog finala Dejvis kupa. Naravno, bez srpskog specijaliste za dubl, Nikole Ćaćića, tim ne bi bio potpun - saopštio je TSS. 

ŠTA SE OVO DOGAĐA NA AUSTRALIJAN OPENU? Tri grend slem šampiona ispala na startu turnira u Melburnu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama.  

Ulaznice možete da potražite na prodajnim mestima i onlajn na Tickets.rs.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading