DRAMA Dok igra na Australijan openu, Zverev je dobio poziv koji može da mu uništi život i karijeru

14:11 | 15-01-2024

Tenis 0

Nemački teniser Aleksandar Zverev ide na suđenje...

Aleksandar Zverev
EPA/MARK R. CRISTINO

Protiv olimpijskog šampiona iz 2021. godine pokrenut je postupak jer je „fizički zlostavljao ženu i oštetio njeno zdravlje tokom svađe”. Optužila ga je njegova bivša devojka Brenda Patea. 

U izjavi za "Dojče vele", portparolka suda Lisa Jani je napisala: "Glavni pretres u ovom slučaju počinje u maju 2024. godine. Detalje ćemo objaviti u dogledno vreme“.

U nemačkom zakonu, kazneni nalog koristi kancelarija javnog tužioca kada smatra da suđenje nije neophodno, na primer kada je slučaj relativno jednostavan i kada postoje ubedljivi dokazi u prilog optužbama. S obzirom na to da je teniser uložio žalbu na ovu kaznu - čeka ga javno suđenje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZVEREV KVARI NOVAKU PLANOVE "Cilj je da odbranim olimpijsko zlato"

Njegov advokat Šerc Bergman nazvao je postupak "skandaloznim” i dodao je da "ne može biti reči o pravičnom suđenju”. Advokatska kancelarija je dovela u pitanje forenzičke dokaze koje je sud koristio.

Suđenje bi moglo da se poklopi sa Otvorenim prvenstvom Francuske, koje je na programu od 26. maja. To znači da bi moglo da utiče na teniski raspored.

- Svako ko ima polustandardne nivoe koeficijenta inteligencije zna o čemu se radi - rekao je Zverev novinarima braneći se.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading