SIGURNO JE DA MI TO SMETA Medvedev govorio o publici u Melburnu, imao je šta da zameri

17:00 | 15-01-2024

Tenis 0

Danil Medvedev predložio je organizatorima grend slemova da unesu određene promene u pravilnik, kako navijači ne bi smetali igračima

Danil Medvedev
EPA-EFE/LUKAS COCH

Ruski teniser plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto mu je Terens Atman predao meč. U trenutku kada je kvalifikant iz Francuske odustao, treći reket sveta je vodio sa 5:7, 6:2, 6:4, 1:0. 

Na konferenciji za medije Medvedev je odgovorio na pitanje novinara – da li mu smeta publika koja se u Melburnu slobodnije kreće po tribinama. 

- Zavisi, kad su sa strane, onda je u radu. Ako su iza ili prekoputa, onda je problem prilikom servisa i riterna. Čak, tokom riterna i više. Jer tokom servisa baciš lopticu u vis, a kada riterniraš ti vidiš sve te pokrete. Sigurno mi to smeta. Mislim da je stvar u tome što je na slemovima to samo jednominutna promena, tako da sigurno 500 ljudi neće ući - prokomentarisao je Dani. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ORGANIZATORI OBJAVILI RASPORED TREĆEG DANA Troje Srba na terenu u Melburnu, idealan termin za Alkaraza


- Uvek sam ovo govorio. Mislim da bi promena trebalo da bude duža… Da svi mogu lepo da sednu, više bi se zaradilo od reklama na televiziji, jedino što bi mečevi trajali duže.

Ruski teniser poznat je kao neko ko se ne ustručava da odgovori navijačima.

- Sa svima sam imao i lepe i ružne momente na grend slemovima. Ne bih birao gde mi je bilo najbolje, a gde najgore. Ove godine ću pokušati da imam drugačiji odnos sa publikom. Na terenu neke stvari mogu da se dese, ali ću se truditi da volim sve i nadam se da će se i oni osećati isto. Želim da se ja dobro osećam, onda su imati dobar odnos sa svima.

Medvedev će u drugom kolu igrati protiv finskog predstavnika Emila Rusuvuorija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading