SMEČ ZA KEŠ Srbin protiv nove mlade, prtšaće u duelu dve Hrvatice, ljubimac domaće publike spreman da priredi novi šou, ko će na megdan Alkarazu?

19:22 | 15-01-2024

Tenis 0

Novi dan na Australijan openu donosi nova uzbuđenja

klađenje
Shutterstock

Iako je pred nama treći dan Australijan opena, u Melburnu se još uvek igraju mečevi prvog kola, a mi se nadamo da će treća biti i sreća kada je u pitanju naš tiket.

Izbor je veliki, a ovo su naši predlozi.

LASLO ĐERE - ARTUR KAZO (01.00h)

Srpski teniser Laslo Đere igra protiv malo poznatog Artura Kazoa. Reč je o francuskom teniseru koji ima 21 godinu i nalazi se na 122. mestu ATP liste i kojem se predviđa lepa budućnost.

Australijan open je Đereov najlošiji grend slem i tek prošle godine je prošao prvo kolo. Uvertiru je imao u Hong Kongu gde je izgubio od Ženga posle velike borbe. Kazo je osvojio čelendžer u Kaledoniji, ali Laslo slovi za favorita u ovom duelu.

Francuz je dobio vajldkard za učešće na Australijan openu, a mi se nadamo da će Đere krenuti stopama Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića i da će proći u drugu rundu.

Predlog: 1 (Pobeda Đerea), Kvota: 1.65

LORENCO SONEGO - DANIJEL EVANS (05.30h)

Jedna od poslastica prvog kola, ko će na megdan vrlo verovatno Karlosu Alkarazu?

Susret 38. i 46 tenisera sveta garantuje izjednačen meč u kom je teško predvideti pobednika. I jedan i drugi su igrali u Adelaidu gde su dogurali do osmine finala. Sastali su se ukupno dva puta i oba meča je dobio Italijan.

Obojica vole da igraju na betonu i nekako ovaj okršaj liči na jedan od onih maratonskih koji bi mogao da ode u pet setova.

Predlog: Više od 39.5 gemova, Kvota: 1.80

TANASI KOKINAKIS - SEBASTIJAN OFNER (06.00h)

Jedan od mečeva koji domaća publika sa nestrpljenjem iščekuje. Prošle godine je Tanas Kokinakis priredio šou u duelu sa Endijem Marejem. Vodio je tada Australijanac sa 2:0, ali je Endi slavio posle preokreta i skoro šest sati borbe. 

Nije Kokinakis fizički baš najbolje, ove godine je izgubio u prvom kolu Brizbejna od Hidžikate, kao i od Lajovića u Adelaidu. Ipak, nošen podrškom sa tribina, mogao bi da savlada Austrijanca koji se takođe ne može pohvaliti sjajnom formom.

Ove godine je Ofner došao do najboljeg renkinga u karijeri, 37. mesto, ali mnogo bolji tenis prikazuje na šljaci nego na betonu.

Predlog: 1 (Pobeda Kokinakisa), Kvota: 1.95

AJLA TOMLJANOVIĆ - PETRA MARTIĆ (09.00h)

Večernji program rezervisan je za Hrvaticu Petru Martić i australijsku teniserku hrvatskog porekla Ajlu Tomljanović.

Petra jeste mnogo bolje rangirana, 40. je na svetu, za razliku od Ajle koja je 271. Ipak, ne može se reći da je Petra izraziti favorit koja je uveritiru za Australijan open imala u Ouklendu gde je stigla do četvrtfinala. Ajla je igrala na Junajted kupu na kom je upisala jednu pobedu i dva poraza.

Očekuje se dobra atmosfera na tribinama, a mi verujemo da će meč otići u tri seta.

Predlog: Tačan broj setova će biti 3, Kvota: 2.36

Ukupna kvota: 13.67

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading