SMEČ ZA KEŠ Čeka nas uzbudljiv dan na "srećnom" slemu: Cicipas protiv domaćina, Špankinja neće imati lak zadatak, Monfis priređuje novi šou

18:20 | 16-01-2024

Tenis 0

Još jedan uzbudljiv dan nas očekuje na prvom grend slemu u sezoni - Australijan Openu!

klađenje
Shutterstock

Pred nama je četvrti dan na Australijan Openu, pa nas kao i na prethodna tri takmičarska dana očekuje dosta uzbuđenja. 

Počinju mečevi drugog kola grend slema u Melburnu, a mi vam ponovo predstavljamo naš tiket i predloge šta da igrate u okviru rubrike "Smeč za keš".

Dosta je veliki izbor mečeva, a ovo su neki koje vam mi predlažemo: 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

GAEL MONFIS - TOMAS EČEVERI (04.30)

Predlog: Više od 40 gemova Kvota: 1.87 

Veteran iz Francuske Gael Monfis igra protiv 30. nosioca iz Argentine, Tomasa Ečeverija. Argentinski teniser se plasirao u drugo kolo pobedom nad Britancem Endijem Marejom vrlo lako, sa 3:0 u setovima. Francuz je startovao pobedom protiv Nemca Hanfmana sa 3:0, ali Monfis je poznat po tome kao neko ko zna da priredi šou na najvećoj teniskoj smotri, pa očekujemo veliki broj gemova. 

FRENSIS TIJAFO - TOMAS MAHAČ (05.00) 

Amerikanac trenutno nije u najboljoj formi, ali trijumfom je startovao na grend slemu u Melburnu i to pobedom nad hrvatskim teniserom, Bornom Ćorićem. Na drugoj strani, Čeh je dobio "laki luzera" iz Japana. Ipak, iako nije dominantan u poslednje vreme kao ranije, treba dati blagu prednost Amerikancu u ovom duelu koji je 17. nosilac. 

Predlog: 1 (Pobeda Tijafoa) Kvota: 1.45 

DŽORDAN TOMPSON - STEFANOS CICIPAS (09.00) 

Još jedan domaći teniser istrčaće na teren "Margaret Kort Arene". Džordan Tompson igraće protiv velikog favorita Grka, Stefanosa Cicipasa, sedmog nosioca. Iako je Grk po renkingu, ali i prikazanim partijama, veliki favorit, treba očekivati neizvestan meč, bar kada se uzme u obzir atmosfera i podrška koju australijski igrači imaju na "srećnom slemu". 

Predlog: Više od 37.5 gemova Kvota: 1.86 

PAULA BADOSA - ANASTASIJA PAVLJUČENKOVA (03.00) 

Predlog: Više od 22 gema Kvota: 1.93 

Na teren će i devojka grčkog tenisera, Špankinja, Paola Badosa, koja igra meč protiv "veteranke" iz Rusije Anastasije Pavljučenkove. Ni jedna ni druga ne prikazuju partije kakve bi želele, pogotovo Badosa, koja je 100. na WTA listi i nije ni blizu forme u kakvoj je bila. Ali, nema sumnje da nas i ovde očekuje uzbudljiv meč.

Ukupna kvota: 9.73

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading