POZNATA TENISERKA BRANI ĐOKOVIĆA Ovim rečima je utišala sve kritičare

17:29 | 18-01-2024

Tenis 0

Nekada legendarna teniserka stala u odbranu Novaka Đokovića.

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Igra nije na zavidom nivou, ali Novak Đoković sigurno jezdi na Australijan Openu. Mnogo se prašine diže oko osvajača 24 grend slema, a jedna od onih koja pomno prati najboljeg u istoriji je i Žistin Enan.

Nekada legendarna belgijska teniserka, prvi reket planete i osvajačica brojnih titula je podelila sa javnošću mišljenje o partijama Srbina.

Bez obzira na to što Đoković ne briljira na početku turnira, rezultati su tu i već je u trećem kolu Australijan Opena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Još uvek nije u stanju da igra najbolji tenis. Moglo se zaključiti po njegovim facijalnim izrazima da se ne oseća najbolje. Možda prolazi kroz neke fizičke probleme. Igrati protiv mladih igrača je teško, oni imaju veliku želju i pokušavaju da iskoriste svoje šanse. Novak je uspeo da pobedi u četiri seta Alekseja Popirina i plasira se u treće kolo - počela je Žistin Enan za Novosti.

Žistin Enan EPA/ADAM SMITH
 

 

Pohvalila je nekadašnja teniserka i Popirina koji je prikazivao visok intenzitet tenisa tokom meča sa Đokovićem.

- Popirin je igrao ekstremno dobro, pokušao je da destabilizuje Đokovića koji je gubio na intenzitetu. Svetski broj jedan se vratio sa "osvetom". Nije imao konstantnost u igri, ali je igrao sa dosta energije.

Jasno je i Žistin Enan da se Đoković fizički muči na Australijan Openu u uvodnim kolima.

- To nije nikakva tajna. Nije se osećao najbolje fizički. Malo je bolestan. Uvek se pitate na kakvom nivou će igrati na startu sezone ili na startu grend slema. Da li je uopšte važno? Sa mečevima, samopouzdanjem, iskustvom na turniru... Svi znamo da može da evoluira. On to zna bolje od bilo kog igrača. Naravno, Novak želi da bude na još višem nivou, ali u isto vrmee zna da je sposoban da igra još bolje u narednoj rundi ukoliko fizički bude dobro - zaključila je Belgijanka.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading