SMEČ ZA KEŠ Novi uzbudljiv dan na Australijan Openu: Još jedan izazov za Cicipasa, Rus neće imati lak zadatak, Špankinja za nastavak niza pobeda

18:20 | 18-01-2024

Tenis 0

Novi dan na Australijan openu donosi nova uzbuđenja...

klađenje
Shutterstock

Pred nama je šesti dan na Australijan Openu! Očekuje nas dosta dobrog tenisa i ovaj put. 

Kao i prethodnih dana i ovaj put vam predstavljamo naš tiket u okviru rubrike "Smeč za keš", a ovo su naši predlozi. 

KAREN HAČANOV - TOMAŠ MAHAČ (01.10)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zanimljiv duel nas očekuje na Australijan Openu. Ako je suditi po renkingu, Rus je favorit, on je 15. nosilac, dok je Čeh Mahač 75. Međutim, u prethodnoj rundi, Mahač je slavio protiv Frensisa Tijafoa i tako napravio možda malo iznenađenje s obzirom na to da je Tijafo poznato tenisko ime, dok je Hačanov pobedio Amerikanca Kovačevića "srpskih korena" te nas tako očekuje zanimljiv susret.

Predlog: Više od 40 gemova, Kvota: 1.84

LUKA VAN EŠ - STEFANOS CICIPAS (03.30)

Meč mladog Francuza i Grka zavređuje pažnju. Pogotovo ako se uzme u obzir da Cicipas igra "toplo-hladno" i nije baš u formi kakva se od njega očekuje, dok Luka ume da iznenadi favorite što je i ranije pokazivao. Očekuje nad dobar i uzbudljiv duel. 

Predlog: 2 (Pobeda Cicipasa) Kvota: 1.89 

TEJLOR FRIC - FABIJAN MAROŠAN (03.00) 

U susretu Amerikanca i Mađara, blagu prednost treba dati Fricu na konto njegovog imena, ali znao je Fric da gube i neke unapred dobijene mečeve, tako će biti i u slučaju ovog meča. Mnogi ga vide kao pobednika, svakako je favorit, ali ostaje da se vidi da li će ulogu favorita i opravdati. 

Predlog: Više od 39.5 gemova Kvota: 1.30

ANISIMOVA - BADOSA (01.00) 

Paula Badosa je u prvom kolu pobedila veteranku Anastasiju Pavljučenkovu prilično lako sa 2:0 u setovima iako se očekivala velika borba. Međutim, Anisimova se neće sigurno predati u ovom meču, ali prednost treba ipak dati Špankinji. 

Predlog: 2 (Pobeda Badose), Kvota: 1.65 

Ukupna kvota: 7.50

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Komentari(0)

Loading