NE KRIVIM NOVAKA ZBOG TOGA Amerikanac odgovorio Đokoviću: Da sam na njegovom mestu, isto bih rekao

10:42 | 21-01-2024

Tenis 0

Novak nikada nije izgubio od Frica

Kraj za Frica
EPA-EFE/ANDRES MARTINEZ CASARES

Američki teniser Tejlor Fric pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Australijan opena gde ga čeka Novak Đoković.

Upitan da prokomentariše Novakovu izjavu da mu uslovi trenutno odgovaraju i da će pobediti ako ostvari svoj nivo igre, Fric je odgovorio:

- Da sam ja nekog pobedio osam puta u nizu i ja bih bio pun samopouzdanja. Ne mogu da ga krivim zbog toga. Što se mene tiče, uslovi su sigurno ovde bolji za mene nego na US Openu ili Sinsinatiju. Ali, da budem iskren, jedini pristojan meč koji sam igrao protiv njega u poslednjih nekoliko duela je bio u Torinu na kraju 2022. godine kada sam servirao za osvajanje drugog seta i bio veoma blizu da ishod učinim krajnje neizvesnim. Posle toga sam pao u igri i svestan sam da bih morao da bude na mnogo višem nivou protiv njega nego što sam igrao do sada. Nadam se da ću biti spreman da odigram još jedan meč kao ovaj danas protiv Cicpasa - rekao je Fric.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Da li Fric očekuje da će Novak menjati strategiju protiv njega u odnosu na prethodne duele – s obzirom na to da je njegova igra sada drugačija?

- Ne mislim da će išta menjati jer do sada nije imao razloga da to čini – posle niza pobeda protiv mene. Sa nekim drugim igračima se dešavalo da ja pobedim ili izgubim pa se usled toga dešavaju neka prilagođavanja, ali su svi dosadašnji mečevi između mene i Novaka isključivo išli u jednom smeru. Zbog toga ne očekujem da će on išta menjati u svom pristupu našem narednom meču - jasan je Amerikanac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading