OVO NEMA SMISLA Rolan Garos se hitno oglasio, a sve zbog ovoga što je Novak uradio na Australijan Openu

17:40 | 21-01-2024

Tenis 0

Novak Đoković ne samo da je nastavio sa uspesima na grend slemu čiji je rekorder sa deset titula, već je ovaj, Australijan open 2024, iskoristio i da na reakciju "natera" i turnir čiji je "gospodar" Rafael Nadal - Rolan Garos

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Podsetimo, Đoković je maestralnom igrom pobedio Adrijana Manarina i plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, čiji je aktuelni šampion.

Činjenica da je tako imprisvno zgromio suparnika koji je prethodno eliminisao Noletovog polufinalnog rivala sa Ju-Es opena, Bena Šeltona, ne samo da je oduševila Novaka (i, uz to, omogućila mu da ispiše nove stranice teniske istorije) već je dovela i do reakcije Rolan Garosa.

JELENA OBJAVILA SNIMAK KAKO NOVAK TRENIRA Napisala samo jednu reč i oduševila sve pratioce na mrežama

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Naime, turnir koji je Rafael Nadal osvajao rekordnih 14 puta, ovako je opisao Srbinovu bravuru u osmini finala Australijan opena:

"Tennis excellence" tj. Teniska izvrsnost (superiornost, odličnost, nadmoćnost) - imenica.

Značenje:

1. Čin igranja tenisa sa izuzetnom veštinom i majstorstvom.
2. Autoritarna (grend slem) pobeda Novaka Đokovića od 6:0, 6:0, 6:3, uz prikazivanje neuporedive dominacije i preciznosti na terenu.

Kako li će Rafael Nadal reagovati kada vidi ovu pohvalu "njegovog turnira" - za njegovog najvećeg rivala... možda i nije toliko važno, koliko činjenica da će srpski as, posle svog najboljeg ovogodišnjeg izdanja - moći u prilično dobrom raspoloženju da se pripremi za veliko iskušenje koje sledi.

Reakcija, međutim, ima od strane brojnih ljubitelja tenisa, kako onih koji smatraju da "nema smisla" da se Rolan Garos ovako "meša" u dešavanja na drugom grend slemu (logično, u pitanju su navijači Nadala ili možda Rodžera Federera), do onih koje je ovakva teniska dosetka prilično obradovala. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading