NOVA BRUKA AUSTRALIJANACA Novaka čeka pakao, sve se promenilo posle jedne izjave, oni žele da napakoste Đokoviću

15:11 | 22-01-2024

Tenis 0

Odluka organizatora mnoge je razbesnela, naročito navijače u Srbiji

Novak Đoković
AP Photo/Louise Delmotte

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković četvrtfinalni meč Australijan opena protiv Tejlora Frica igra u 04.30 časova po našem vremenu. 

Odluka orgranizatora turnira da svetskog broja jedan ponovo stavi u dnevnom terminu po tamošnjem vremenu, odnosno po najvećoj vrućini, razbsnela je mnoge, a naročito navijače u Srbiji. Takođe, siptomatično je da je ovo Novakov drugi uzastopni duel u Melburnu koji će igrati po danu, a sve to usledilo je nakon izjave jednog italijanskog novinara.

Prva tri meča Đoković je nastupao u večernjoj sesiji, o čemu je Italijan Dario Pupa govorio u emisiji "TennisMania".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pogotovo u muškom tenisu, Đoković ima ogromnu prednost što uvek igra u večernjoj smeni. Ponovo će Siner izaći na teren u podne, što nije dobro. Mogu to da razumem jer je Nole uvek atrakcija. Ok, Siner-Baez sigurno nije atraktivan za publiku, ali ne razumem zašto Janik uvek mora da igra po svetlu dana, za razliku od drugih. Važne sesije igraju se uveče. Nije u redu ne doživeti ih - rekao je italijanski novinar.

Organizatori Australijan opena su očito podlegli pritsku, pa će tako Đoković ponovo igrati po najvećem suncu u Melburnu.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading