ŠTA BI BILO DA JE NOVAK OVO URADIO? Rus popio "čarobni napitak", pa pomahnitao, Đokovićevi navijači grme (FOTO)

16:55 | 22-01-2024

Tenis 0

U Melburnu su ponovo na delu dvostruki aršini

Rubljov
EPA-EFE/LUKAS COCH

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u četvrtfinale Australijan opena tako što je savladao Aleksa De Minora sa 3:2 u setovima (6:4, 6:7, 6:7, 6:3, 6:0).

Gubio je Rus sa 2:1 u setovima, a onda je napravio neverovatan preokret. Ne bi to bilo ništa čudno, da Rubljov nakon gubitka trećeg seta nije otišao u toalet, a tim mu spremio "čarobni napitak" koji je on popio. Andrej se na teren vratio kao preporođen, leteo je na sve strane i počistio Australijanca prepustivši mu svega tri gema.

Bilo bi nepravedno optužiti Rubljova da je koristio nekakvu nedozvoljenu supstancu, ali ono što je zasmetalo mnogima, jeste činjenica da bi se Novak Đoković sigurno našao na udaru da je uradio isto što i Andrej.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada god Novak napravi pauzu i ode u toalet ili kada popije nekakav lek, odmah se krene sa spekulacijama kako koristi zabranjene supstance, neki idu čak toliko daleko da ga optužuju i za doping, ali sada se na gest ruskog tenisera ćuti.

Bilo kako bilo, Rubljov je u četvrtfinalu, a naredni rival mu je Janik Siner. Pobednik tog meča u polufinalu će igrati sa boljim duela Novak Đoković - Tejlor Fric.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading