ŠPANAC JEDVA ČEKA OSVETU Alkarazu je ovo velika želja pred ključne borbe na Australijan Openu

21:20 | 23-01-2024

Tenis 0

Novak Đoković je na korak od novog grend slem finala, a dvokorak čeka Karlosa Alkaraza, koji je prilično naoštren pred svoj novoi nastup na Australijan openu 2024.

Karlos Alkaraz
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Đoković je, podsetimo, prošao u polufinale, a onda u miru mogao da gleda megdan dvojice igrača koji su se borili za mesto u polufinalnom okršaju sa braniocem trona.

Andrej Rubljov je deseti put igrao grend slem četvrtfinale i deseti put izgubio, pa je Italijan Janik Siner postao Noletov rival. 

OGLASIO SE NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ Ovaj put je prešao granicu: Sramni napad Amerikanca na Đokovića posle velike pobede

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ostalo je da se odigraju još dva četvrtfinalna duela, a dalje će proći pobednici mečeva Huber Hurkač - Danil Medvedev, koji igraju u sredu od 03.30 po našem, srednjeevropskom vremenu, i Aleksander Zverev - Karlos Alkaraz, koji se sastaju od 10.45.

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je pred meč sa Zverevim na Australijan openu, da je "svaki susret sa nemačkim teniserom velika bitka". 

- Želim da mu se revanširam za poraz na Završnom mastersu! Ovaj turnir je neverovatan, uslovi za igru mi odgovaraju. Bukvalno se osećam mnogo bolje iz meča u meč. Stigao sam do četvrtfinala sa mnogo samopouzdanja. Očekujem da protiv Saše igram još bolje -a istakao je Alkaraz, a prenosi Sportklub.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading