BILO JE SRAMOTNO Španac nije mogao da veruje kako je odigrao protiv Zvereva, pa morao da spomene Novaka

17:40 | 24-01-2024

Tenis 0

Karlos Alkaraz izgubio je u četvrtfinalu Australijan Opena od Aleksandera Zvereva sa 3:1 u setovima

Karlos Alkaraz
EPA-EFE/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Ovo je bez sumnje bio poraz koji je malo ko očekivao, a posle meča, Španac je istakao da je razočaran svojom prikazanom igrom protiv Nemca. 

NOLE SE JAVIO ZBOG PROMENE NA TENISKOM TRONU Evo šta je rekao Đoković, o njegovom komentaru bruji teniska planeta

- Drago mi je što sam završio treći set igrajući sjajan tenis. Na početku četvrtog seta nisam mogao da ostanem na ovom nivou. Ali u svakom slučaju, našao sam način da ga slomim. Mislim da sam imao šanse, na 4:3 u četvrtom setu. Nisam to iskoristio. Igrao sam dobar tenis u četvrtom setu. Očigledno nije to bio moj najbolji nivo, ali on je bio dobar. Nisam iskoristio svoje šanse, bilo je mnogo oscilacija i sa nivoom mog tenisa, ali i sa servisom. Nisam uspeo da pronađem dobar servis. Tako da je bilo teško nositi se sa tim pritiskom na koji me je stavljao svaki put kada sam servirao - rekao je Alkaraz na konferenciji za medije. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- To je to. Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u budućnosti. Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa - istakao je drugi teniser sveta. 

Potom je spomenuo i Novaka Đokovića. 

- Sva ostala tri igrača u polufinalu imaju nivo da pobede Novaka. Ali nije lako. Sinner igra neverovatno, ali još nije izgubio set. Ima kapacitet da pobedi Novaka. Gledaću mečeve, naravno. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading