AKO SINER BUDE OVO URADIO, POBEDIĆE NOVAKA Slavni teniser otkrio recept kako srušiti Đokovića

09:51 | 25-01-2024

Tenis 0

Očekuje nas spektakularno polufinale

Đoković - Siner
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Teško da postoji veći izazov u tenisu, nego pobediti Novaka Đokovića na Australijan openu, naročito kada se dođe do završnice turnira. Srbin je deset puta igrao polufinale prvog grend slema u sezoni i svaki put bi osvajao pehar.

Svesni su toga i njegovi rivali, ali ako neko može da ga ugrozi onda je to Janik Siner koji igra tenis života i sa kim će se Novak boriti za ulazak u finale.

Legendarni američki teniser Džon Mekinro savetovao je Italijana da veruje u sebe i da se drži svog plana, jer samo tako može da savlada rekordera po broju grend slem titula.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Novak igra neverovatan tenis. Ključ za svakoga da ga pobedi, uključujući i Sinera, jeste da li duboko u srcu veruju da mogu da pobede NovakaOvo je mentalna igra kada ste sami napolju. Ovo je fizički meč i ovde se radi o tome da verujete i da izvršite svoj plan igre i da mislite da možete pobediti tu osobu na drugoj strani terena - poručio je Mekinro.

Podsećamo, Đoković i Siner se sastaju u petak ujutru od 04.30 po našem vremenu. Drugi polufinalni par čine Danil Medvedev i Saša Zverev.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading